JUICEBOX

The Band

Vier straffe muzikanten met elk van hen een zeer uiteenlopend muzikaal traject. Juicebox bracht hen samen en zo kwamen ze met een straffe set in een nog straffere bezetting. Lees hier wie ze zijn en wat ze op artistiek vlak reeds deden.

Matty

Na een carrière als professioneel muzikant in de jaren negentig en nillies, was Matty vaker op het podium dan niet. Getekend bij het platenlabel Virgin, werden de muzikale paden al snel voor hem overduidelijk. Met bescheiden hitjes tourde hij doorheen het gansche Vlaamsche land en nadien volgden vele hoofdrollen in musicals en talrijke spotjes op festivalpodia. Nog steeds is hij een frequent acteur, studiozanger, -gitarist en -pianist.
Het begon allemaal lang lang geleden toen hij op zijn 6 naar de muziekschool begon te gaan en klassieke gitaar leerde. Nadien ging het snel bergafwaarts... Frontman voor Just In Time, Mylo, The Name en Synquence, en samenwerkingen met onder andere Jo Bogaert, Martin King, Luc Van Acker, Mark Vanhie en Sven Maes. Sacré bleu!